Dietary linoleic acid: will modifying dietary fat quality reduce the risk of type 2 diabetes?
Author details: | Matthias Bernd SchulzeORCiDGND |
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DOI: | https://doi.org/10.2337/dci21-0031 |
ISSN: | 0149-5992 |
ISSN: | 1935-5548 |
Pubmed ID: | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34417278 |
Title of parent work (English): | Diabetes care |
Publisher: | American Diabetes Association |
Place of publishing: | Alexandria |
Publication type: | Article |
Language: | English |
Date of first publication: | 2021/08/26 |
Publication year: | 2021 |
Release date: | 2024/01/17 |
Volume: | 44 |
Issue: | 9 |
Number of pages: | 3 |
First page: | 1913 |
Last Page: | 1915 |
Organizational units: | Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät / Institut für Ernährungswissenschaft |
DDC classification: | 5 Naturwissenschaften und Mathematik / 54 Chemie / 540 Chemie und zugeordnete Wissenschaften |
6 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften / 61 Medizin und Gesundheit / 610 Medizin und Gesundheit | |
Peer review: | Referiert |
Publishing method: | Open Access / Bronze Open-Access |