Körnerleguminosen in der Humanernährung
Grain Legumes in the Human Nutrition
Author details: | Helmut F. Erbersdobler, Christian A. BarthGND, Gerhard Jahreis |
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DOI: | https://doi.org/10.4455/eu.2017.038 |
ISSN: | 0174-0008 |
Title of parent work (German): | Ernährungs-Umschau : Forschung & Praxis |
Subtitle (German): | Nährstoffgehalt und Proteinqualität von Hülsenfrüchten |
Subtitle (English): | Nutrient Content and Protein Quality of Pulses |
Publisher: | Umschau-Zeitschriftenverl. |
Place of publishing: | Frankfurt, Main |
Publication type: | Article |
Language: | German |
Date of first publication: | 2017/06/28 |
Publication year: | 2017 |
Release date: | 2020/04/20 |
Volume: | 64 |
Issue: | 9 |
Number of pages: | 5 |
First page: | 134 |
Last Page: | 139 |
Organizational units: | Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät / Institut für Ernährungswissenschaft |
Peer review: | Referiert |