Relaxation behaviour of spread films and coalescence stability of o/w emulsions formed by succinylated legumin from faba beans (Vicia faba L.)
Verfasserangaben: | Jens-Peter Krause, Rainer Wüstneck, Arndt Seifert, Klaus Dieter Schwenke |
---|---|
ISSN: | 0927-7765 |
Publikationstyp: | Wissenschaftlicher Artikel |
Sprache: | Englisch |
Jahr der Erstveröffentlichung: | 1998 |
Erscheinungsjahr: | 1998 |
Datum der Freischaltung: | 24.03.2017 |
Quelle: | Colloids and surfaces : an international journal devoted to fundamentaland applied research on colloid and interfacial phenomena in relation to systems of biological origin / B. - ISSN 0927-7765. - 10 (1998), S. 119 - 126 |
Organisationseinheiten: | Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät / Institut für Physik und Astronomie |
Name der Einrichtung zum Zeitpunkt der Publikation: | Mathematisch-Naturwissenschaftliche Fakultät / Institut für Physik |