St. Petersburg – wie es isst

Download full text files

Export metadata

Additional Services

Search Google Scholar Statistics
Metadaten
Author details:Ljuba KirjuchinaGND
URN:urn:nbn:de:kobv:517-opus-67856
Title of parent work (German):Russische Küche und kulturelle Identität
Subtitle (German):Russische Esskultur in deutschsprachigen Petersburgbeschreibungen der petrinischen Zeit
Publisher:Universitätsverlag Potsdam
Place of publishing:Potsdam
Publication type:Article
Language:German
Publication year:2013
Publishing institution:Universität Potsdam
Release date:2013/09/19
First page:87
Last Page:116
Source:Russische Küche und kulturelle Identität / Norbert Franz (Hrsg.) S. 87 - 116
RVK - Regensburg classification:K
Organizational units:Philosophische Fakultät / Institut für Slavistik
DDC classification:4 Sprache / 49 Andere Sprachen / 490 Andere Sprachen
Collection(s):Universität Potsdam / Sammelwerke (nicht fortlaufend) / Russische Küche und kulturelle Identität / Norbert Franz (Hrsg.)
Universität Potsdam / Sammelwerke (nicht fortlaufend) / Russische Küche und kulturelle Identität / Norbert Franz (Hrsg.) / Beiträge / Literarisches Essen
License (German):License LogoKeine öffentliche Lizenz: Unter Urheberrechtsschutz
Accept ✔
This website uses technically necessary session cookies. By continuing to use the website, you agree to this. You can find our privacy policy here.